Tjenester

MSH Bygg er en våtromssertifisert bedrift som har spesialisert seg på bad og våtrom. Vi har lang erfaring med oppføring av nybygg, garasjer, laging av nytt bad, totalrenovering, oppussing eller montering av kjøkken, legging av tak og gulv, skifting av vinduer, dører, kledning og isolasjon. Vi utfører det meste av snekkerarbeid, maling og isolering i hus, leiligheter, hytter og næringsbygg. Har du et stort eller lite byggprosjekt? Kontakt oss for befaring.

Moderne bad med sorte baderomsmoduler, vaskemaskin og skap mot gråmelerte fliser- Rehabilitering av baderom

BADEROM

Skal du lage nytt bad eller pusse opp badet? MSH Bygg er et våtromsgodkjent byggefirma og samarbeider med kompetente rørleggere. Vi gjør hele rehabiliteringsprosessen av bad og våtrom, og sørger for at du får et moderne, lekkert bad bygget etter gjeldende baderomsforskrifter.

Lys, nylig oppusset stue med flott utsikt - Rehabilitering og oppussing

TOTALRENOVERING

Totalrenovere, restaurere, rehabilitere eller “bare” pusse opp stua? MSH Bygg har høy fagkompetanse innen rehabilitering og tiltak tilknyttet ombygging og påbygging, samt riving av eksisterende bygningsmasse. Sammen med deg planlegger vi – og lager – ditt drømmehus!

Nybygg - Lys og fin stue og trapp med glassgelender

TAK, NYBYGG, TILBYGG

Vi bygger ditt nye hus, hytte, garasje eller terrasse. Dyktige snekkere og byggmestere med lang erfaring er med deg hele veien fra idé til innflyttingsklart drømmehus. Nytt tak? Ikke vent til det begynner å lekke – kontakt oss for taksjekk og tilstandsrapport i dag!

Montering av kjøkken hos MSH Bygg - sorte kjøkkenmoduler og kjøkkenbenk montert i hjørneform

MONTERING AV KJØKKEN

Stilrene, moderne kjøkken med det nyeste innen funksjonalitet og utstyr. Minimalistisk eller et mer personlig kjøkken – våre erfarne håndverkere finner den beste løsningen etter dine ønsker og behov. En totaloppussing av kjøkkenet krever at du engasjerer fagfolk som overholder kravene til fuktbeskyttelse, brannsikkerhet og elektrisk sikkerhet på kjøkkenet.

Legging av gulvparkett hos MSH Bygg

LEGGING AV GULV OG PARKETT

Vi legger alle typer gulv og parkett. Begynner parketten å bli slitt og det er på tide med ny? Kontakt oss, så hjelper vi deg! Det kan være et tidkrevende nøyaktighetsarbeid å legge gulv selv. Får du MSH Bygg med på laget, kan du være trygg på at det blir gjort et grundig arbeid og at resultatet blir et gjennomsolid, plant gulv uten knirk og glipper.

Isolering og etterisolering hos MSH - gul GLAVA i vegg

ISOLERING, DØR/VINDUSBYTTE

Vi skifter og maler utvendig kledning, og bytter dører, vinduer og isolerer slik at du får en energieffektiv bolig med lavere oppvarmingskostnader. Gammel isolasjon kan byttes, eller vi kan lekte ut og etterisolere ved å legge et nytt lag med isolasjon utenpå. Nye vinduer og dører hindrer ikke bare trekk og varmetap, men demper også lyd utenfra.

Bestill gratis befaring

Skal du pusse opp, skifte kledning eller bygge ny garasje? Lurer du på pris på nytt bad eller om det er nødvendig å legge nytt tak i år? Begynn med en gratis befaring av oss, og få både tids- og prisestimat på jobben.

    Hva ønsker du hjelp med?

    BaderomKjøkkenGulvleggingOppussingTotalrenoveringIsoleringMalingTakGarasjeAnnetNybyggPåbygg