BADEROM

Drømmer du om et nytt bad? Et bad som du gleder deg til å stå opp og gå inn i hver morgen? Lyst og fint, med stilige detaljer og et funksjonelt design.

MSH Bygg gjør baderomsdrømmen til virkelighet. Våre fagfolk sørger for at badet bygges etter våtromsforskriftene. Vi er våtromssertifisert og er et trygt valg!

KONTAKT OSS

Lekre baderom av høy kvalitet

Vi er spesialister på baderom og håndterer alle slags baderomsprosjekt, fra totalrenovering til bytte av baderomsinnredning og mindre oppussing. Enten du ønsker ny vask, mer lagringsplass, nye fliser på badegulvet eller kanskje et helt nytt bad, kan våre våtromssertifiserte fagfolk hjelpe deg med å lage ditt drømmebad. Kontakt oss i dag for et gratis konsultasjon og befaring!

FAQ – Ofte stilte spørsmål om bad

Lurer du på hva du kan og ikke kan pusse opp selv på badet?

Du kan pusse opp deler av badet selv, men det er ikke alt du har lov til å gjøre. Du kan for eksempel legge fliser, montere opp dusjvegg, liste opp rundt dører eller vinduer og male. Du kan også demontere baderomsmøbler og rive mye selv, men snakk med fagpersoner før du setter i gang så du ikke river for mye (som deretter må bygges opp igjen til unødvendige kostnader). En elektriker og en rørlegger bør skru av og demontere strøm, vann og avløp før du starter.

Du bør ikke sette i gang med totalrenovering av baderom før du er helt sikker på hva du holder på med. Arbeidene skal være utført i henhold til gjeldende forskrifter, byggteknisk forskrift TEK17, og det er det du som står ansvarlig for. Dersom ikke arbeidene i baderommet er utført forskriftsmessig kan du få avkortning i eventuelle forsikringsutbetalinger om det oppstår en skade senere.

Som våtromsbedrift anbefaler vi at du benytter deg av fagfolk i størst mulig grad når du skal pusse opp bad, totalrenovere et bad eller bygge nytt bad. Vi har lang og bred erfaring med alle typer våtrom, og hjelper deg gjerne.

En av tingene du IKKE kan gjøre (uten fagbrev) når du pusser opp et bad, er installasjon og arbeid med elektriske installasjoner. Det gjelder også under riving. Vann og elektrisitet og elektrisk utstyr er aldri noen god kombinasjon, og må ikke få lov til å komme i kontakt. Du er faktisk lovpålagt å bruke en sertifisert fagperson til montering av elektrisk utstyr på bad, og installasjonene må ha en samsvarserklæring, som vises til el-tilsynet ved kontroll. Varmekabler trenger f.eks. dette.

Du bør også overlate installasjon av toalett, dusj og vask til en rørlegger, selv om det ikke er pålagt.

Dersom du gjør deler av arbeidet selv, kan det oppstå gråsoner i ansvarsfordelingen. Hva om veggen du har satt opp ikke har tilstrekkelig med spikerslag for å holde oppe et toalett? Les mer om oppussing av våtrom og ansvar her. Da hjelper det ikke at rørleggeren gjør sin del av jobben til punkt og prikke dersom ikke fundamentet er stødig. Hvem vil da ha ansvaret i en eventuell forsikringssak?

Ja, vi er en sertifisert våtromsbedrift med lang erfaring innen bygging og rehabilitering av bad. I vår stab har vi både rørlegger, elektriker og alle andre fagfolk som trengs for å sette opp et moderne, trygt og stilig bad som du gleder deg til å bruke hver dag.

Vi lager alle typer bad

Vi skreddersyr løsninger så du får det badet du ønsker deg. Kvalitet er alfa og omega for oss, både når det gjelder byggemateriale, baderomsinnredning og ikke minst arbeidet som utføres. Uansett om du bestiller et lite bad i standardformat, eller et eksklusivt, stort baderom med flere dusjer og et boblebad, får du et produkt i høyeste kvalitet.

Nydelige baderom

Snorrette fuger og skjøter som møtes på millimeteren – vi sparer ikke på kruttet og gleder oss til hver eneste baderomsjobb vi får. Det er i detaljene det ligger, og det er der vi skiller oss ut: Vi gir oss ikke før resultatet er 100 %. Her velges ingen lettvinte løsninger, men du kan likevel regne med at badet er ferdig i løpet av 4-6 uker. Trenger du råd om baderomsinnredning, gode dusjer og kraner – gir vi det gjerne.

Ja, takk! Book gratis befaring

Kontakt oss for gratis befaring dersom du skal pusse opp eller totalrenovere badet! Ønsker du info om flere av våre bygg- og snekkertjenester? Kryss av i skjemaet under.

    Hva ønsker du hjelp med?

    BaderomKjøkkenGulvleggingOppussingTotalrenoveringIsoleringMalingTakGarasjeAnnetNybyggPåbygg


    Baderom vi har pusset opp

    MSH lager flotte, stilrene baderom med et moderne snitt. Våre snekkere og baderomseksperter er nøyaktige, grundige og har god fagkompetanse, og legger sin sjel i alt fra det viktige grunnarbeidet til detaljer og finish.