Oppussing og rehabilitering?

Skal du pusse opp stua eller totalrenovere kjøkken, stue og bad? Eller trenger du en snekker til annet innvendig arbeid? MSH Bygg rehabiliterer, pusser opp eller bygger nytt i både hus, leiligheter og hytter.

Vi har våtromssertifisering, gode referanser, og samarbeider med dyktige fagfolk og spesialister, slik at vi kan gjøre alt av innvendig arbeid for kundene våre.

KONTAKT OSS I DAG!

Rehabilitering av stue - finn din snekker hos MSH Bygg hero-banner

På jakt etter snekker?

MSH Bygg har dyktige snekkere med lang og variert erfaring. Vi gjør en grundig, kvalitetssikret jobb, og legger til det lille ekstra for at du skal bli strålende fornøyd med ditt rehabiliterings- eller oppussingsprosjekt. Vi oppfyller dine drømmer om den perfekte bolig! Snekkertjenester av høy kvalitet.

Ofte stilte spørsmål om totalrenovering, rehabilitering og oppussing

Lurer du på hva som menes med oppussing versus renovering? Her forklarer vi ulikheter og likheter:

Rehabilitering, renovering eller totalrenovering av kjøkken eller bad, er en større jobb enn en oppussing av et soverom, for eksempel. En renovering innebærer strukturelle inngrep og større endringer, som forandring av planløsning og nyopplegg av tekniske løsninger. Oppussing omfatter mindre inngripende arbeider, og dreier seg om å fornye og forbedre ting som allerede er på plass.

Eksempler på arbeid som gjøres ved totalrenovering:

 • – Bygging av helt nytt bad eller kjøkken.
 • – Riving av gamle vegger og oppsett av nye.
 • – Oppigging av baderomsgulv og støping av nytt.
 • – Utarbeiding av helt ny planløsning, der rom “bytter plass”, flyttes på eller endrer funksjon.
 • – Oppsett av nytt ventilasjonsanlegg.
 • – Opplegging av nye vannrør og kloakk.
 • – Bytting av elektrisk anlegg.
 • – Oppsett av ny panel eller overflater på vegger, gulv og himling.
 • – Bytting av vinduer, vinduskarmer.
 • – Bytting av isolasjon.

Eksempler på arbeid som gjøres ved oppussing:

 • – Maling av vegg/panel.
 • – Tapetsering.
 • – Bytte lister rundt dører og vinduer.
 • – Skifte kjøkkeninnredning eller baderomsinnredning.
 • – Sliping og legging av gulv.
 • – Annet snekkerarbeid.

Ja, fordi totalrenovering er mye mer omfattende enn en overfladisk oppussing, vil det koste mer å totalrenovere stua enn å pusse den opp. God planlegging er alfa og omega for en vellykket totalrenovering. MSH Bygg har lang erfaring i planlegging og gjennomføring av store rehabiliteringsprosjekt, og våre snekkere jobber raskt, nøyaktig og effektivt.

Materialvalget har selvsagt mye å si for hva totalprisen for en totalrenovering blir. Vi hjelper deg å velge gode bygningsmaterialer som er innenfor ditt budsjett.

Pris på oppussing/renovasjon kommer helt an på hvor mye som skal pusses opp eller renoveres, hva slags tilstand rommet er i fra før, og hva du som bestiller ønsker å legge ned av penger i materialer og arbeid.

Prisen på oppussing og renovering er også svært avhengig av hva slags rom det er snakk om. Det dyreste rommet å totalrenovere i et hus, er badet. Der må både rørlegger og elektriker inn i bildet, badet må bygges i flere steg, og man er avhengig av at alle de involverte gjør en grundig jobb der våtromsnormen følges fra punkt til prikke.

Kanskje trenger du bare å slipe gulvet og få ny maling på veggene? Det kan være vanskelig å vite hvor mye som bør gjøres for den som bestiller snekker til et oppussingsoppdrag. Derfor kommer vi på befaring og gir deg et estimat på pris og arbeidsmengde.

Totalrenovering av stue

Vi i MSH Bygg har mange års erfaring med å utføre alle typer oppussingsprosjekter, store som små. Et av våre favorittoppdrag, ved siden av renovering av bad, er total rehabilitering eller oppussing av stue og oppholdsrom. Vi har et team av dyktige snekkere som kan forvandle stuen til ditt nye favorittrom i boligen!

Oppussing og renovering av stilig stue i grått av MSH Bygg
Nylig renovert pusset opp soverom og garderobe av MSH Bygg
Nyoppusset soverom i stilig grått. Vi monterer også garderober og annen innredning.

Deilig, nyoppusset soverom!

Soverommet er stedet for hvile og rehabilitering av kropp og sjel. Det er der du skal hente deg inn igjen fra dagens stress og mas, og det er derfor viktig at du trives der og klarer å slappe av. Vi hjelper deg og pusse opp soverommet i en elegant, ryddig og moderne stil som gir deg roen du trenger etter en lang arbeidsdag.

Ja takk! Bestill gratis befaring

Kontakt oss for gratis befaring dersom du skal pusse opp i eller totalrenovere boligen din. Ønsker du info om flere av bygg- og snekkertjenestene våre? Kryss av i skjemaet under.

  Hva ønsker du hjelp med?

  BaderomKjøkkenGulvleggingOppussingTotalrenoveringIsoleringMalingTakGarasjeAnnetNybyggPåbygg


  Lys og fin stue med veranda pusset opp og renovert av MSH Bygg

  Smakebiter fra våre oppussingsprosjekter

  MSH lager stilrene, funksjonelle og moderne rom – etter dine ønsker og behov. Våre snekkere har lang erfaring, er nøyaktige, grundige og har god fagkompetanse. For oss er det viktig at du blir fornøyd, og får en bolig som du gleder deg til å komme hjem til hver gang du er ute av huset.