Montering AV Kjøkken

Planlegger du nytt kjøkken? Trenger kjøkkenet ditt en liten oppgradering eller en større renovering?

MSH bygger funksjonelle, moderne kjøkken. Vi monterer enkle kjøkkeninredninger, og vi bygger vakre kjøkken helt fra scratch – om du er ute etter en eksklusiv kjøkkenløsning.

KONTAKT OSS

Sort, lav kjøkkenbenk med skuffeløsning uten overskap - MSH Bygg

Planlegg ditt drømmekjøkken med oss!

MSH Bygg har lang erfaring innen renovering og alle typer snekkeroppdrag, og montering og bygging av kjøkken er et av våre spesialfelt. Våre fagfolk hjelper deg å finne de rette materialene og kjøkkenløsningen som passer deg best, slik at du kan få ditt drømmekjøkken. Vi har mange gode referanser fra fornøyde kunder.

FAQ – ofte stilte spørsmål om kjøkken

Kan man bygge kjøkken selv uten å søke eller melde fra til kommunen? Hva koster et kjøkken? Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om bygging og planlegging av nytt kjøkken.

Ja, det kan være nødvendig å søke om tillatelse for å totalrenovere et kjøkken. Dette avhenger av hva slags arbeid som skal utføres og hvor du bor. Mer om å søke bruksendring.

Hvis du bor i en leilighet eller i et borettslag, kan det være nødvendig å søke om tillatelse fra styret eller sameiet. Hvis du bor i et hus, kan det hende at du må søke om tillatelse fra kommunen.

Generelt sett kan arbeid som involverer endringer i bærende konstruksjoner, rørleggerarbeid og elektrisk arbeid kreve tillatelse. Vi hjelper deg med planlegging og søknader i de tilfellene det er nødvendig.

Ja, det er mulig å gjøre noe av arbeidet selv for å spare penger. Du kan for eksempel demontere kjøkkeninnredning og fjerne gammelt utstyr og hvitevarer.

Noen oppgaver krever fagkunnskap og spesialverktøy, som rørleggerarbeid og elektrisk arbeid. MSH Bygg er våtromssertifisert og samarbeider tett med elektrikere, slik at vi kan påta oss alle typer jobber som innebærer demontering og montering av elektriske anlegg, vann og avløp i bad – og kjøkken.

Hva det koster å få seg nytt kjøkken, vil variere veldig. Det kommer an på budsjettet ditt, hvor stort kjøkkenet skal være, om du skal montere opp en ferdigløsning i et allerede eksisterende kjøkken hvor vannrør og alt av elektrisitet er på plass, eller om du tenker designe kjøkkenet helt fra scratch, med håndplukkede materialer – dette innebærer kanskje riving av vegger, endring av planløsning, inkludert opplegg av nye vannrør og elektrisk anlegg og så videre.

Her er en liten pekepinn på hva pris på kjøkken og kjøkkeninnredning kan være. I tillegg kommer monteringskostnader, avhengig av jobben som skal gjøres. Dette finner vi ut av på en gratis befaring.

IKEA-kjøkken: Hos f.eks. IKEA er det mulig å få kjøpt rimelige kjøkkenløsninger. Prisene varierer avhengig av størrelse og kvalitet, men et typisk IKEA-kjøkken kan koste mellom 20 000 og 50 000 kroner.

HTH-kjøkken: Prisene varierer også her, men et typisk HTH-kjøkken kan koste mellom 50 000 og 150 000 kroner.

Designerkjøkken: Prisen på et spesialdesignet kjøkken kan variere betydelig avhengig av størrelse, materialer og design. Et typisk designerkjøkken kan koste mellom 150 000 og 500 000 kroner.

Kjøkkenrenovering

Det er forskjell på å pusse opp et kjøkken og totalrenovere kjøkken. MSH Bygg utfører begge deler. Vi hjelper deg gjerne med hele prosessen fra planlegging fram til skinnende nytt kjøkken. Vi sørger for solid håndverk fra erfarne tømrere med sans for moderne stil og funksjonalitet.

Kjøkkenbenk med brun framside og hvit benkeplate med koketopp - MSH Bygg
Halvåpen garderobeløsning med mange skuffer MSH Bygg

Unn deg en skikkelig garderobe

Lengter du etter en ny garderobe med god plass til alle klær? En garderobeløsning der du endelig får fullstendig oversikt over nye og gamle klær, hvor du finner det du trenger, og hvor du kan ta ordentlig vare på favorittplaggene. La oss hjelpe deg med ny garderobe, og ekstra energi i hverdagen. Sammen finner vi den beste garderoben for deg.

Bestill gratis befaring av kjøkken

Her kan du bestille gratis befaring om du skal pusse opp eller totalrenovere kjøkkenet! Ønsker du info om flere av våre bygg- og snekkertjenester? Kryss av i skjemaet.

    Hva ønsker du hjelp med?

    BaderomKjøkkenGulvleggingOppussingTotalrenoveringIsoleringMalingTakGarasjeAnnetNybyggPåbygg


    Sort kjøkkeninnredning mot lyse grå vegger

    Kjøkken og garderober fra MSH Bygg

    Vi har fagkompetansen som trengs for å løse ditt prosjekt på best mulig måte. Her er noen smakebiter fra kjøkken vi har pusset opp, renovert eller bygget.